دنيا
درهم و برهم
 
 
سه شنبه 7 تير 1390برچسب:شیرینیها, :: 19:27 ::  نويسنده : m
 

رولت خرما

 

مواد لازم

خرما 500 گرم
شكر درشت نصف پيمانه
آرد 3 پيمانه
پودر قند نصف پيمانه
كره 4/3 پيمانه
شير نصف پيمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
گردو ( نگيني شده) 1 پيمانه






 


 

 

چگونگی تهیه

ابتدا كره و پودر قند را مي زنيم تا كاملاً مخلوط شوند بعد زردة تخم مرغ را اضافه كرده شير را هم اضافه مي كنيم. آرد را الك كرده كم كم مخلوط مواد مي كنيم تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. ميز را كمي آرد پاشيده خمير را صاف مي كنيم و به صورت مستطيل برش مي دهيم. هسته خرما را بيرون مي آوريم در صورت لازم پوست آن را مي‌گيريم و به جاي هسته مغز گردومي‌گذاريم.برشي از خمير برداشته خرما را لاي خمير مي‌گذاريم. خمير را اول در سفيده مي‌غلطانيم بعد گردو و شكر درشت را با هم مخلوط نموده شيريني‌ها را بعد از سفيده درگردو و شكر مي‌غلطانيم. كف سيني را چرب مي‌كنيم شيريني را در سيني گذاشته به مدت 35 تا 40 دقيقه در طبقه بالاي فر مي‌گذاريم.حرارت فر را روي350 درجه فارنهايت  ( 175 درجه سانتيگراد) تنظيم مي كنيم تا زير و روي شيريني كاملاً‌ طلايي شود( مي توانيم از پودر نارگيل و كنجد هم به جاي گردو استفاده نماييم).



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:شیرینیها, :: 19:25 ::  نويسنده : m
 

در تهیه شیرینی و کیک، از چند نوع پیمانه استفاده می شود: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم.

 

وزن یک پیمانه از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:

مواد

وزن به گرم

1 پیمانه آرد

100 گرم

1 پیمانه پودر قند

125 گرم

1 پیمانه شکر

150 گرم

1 پیمانه روغن (جامد یا مایع)

150 گرم

* نکته :

1- پیمانه ها را همیشه با قاشق پُر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد یا روغن فرو نکنید.

 

2- هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.



 

 

1- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.

 

2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.

 

3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.

 

4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود.



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:شیرینیها, :: 19:21 ::  نويسنده : m
 

 

مواد لازم
آرد شيريني پزي  200 گرم
 
پودر شکر 50  گرم
 
کره  100 گرم
 
زرده تخم مرغ  1 عدد
 
سفيده تخم مرغ  1 عدد
 
پودر نسکافه 1 ق مربا خوري سر پر
 
آب جوش  1 قاشق مرباخوري
 
پودر بادام  100 گرم
وانيل 2/1 قاشق چايخوري
 
نمک 4/1 قاشق چايخوري
پودر پسته و عسل  به مقدار لازم
طرز تهيه
پودر نسکافه و آب جوش را با هم مخلوط کرده و کنار مي گذاريم.کره نرم شده در دماي محيط را به همراه پودر شکر و وانيل مخلوط کرده و با دور پايين همزن برقي به مدت 10 دقيقه خوب مي زنيم. زرده تخم مرغ را نيز اضاف کرده و به مدت 5 دقيقه خوب هم مي زنيم. در آخر مايه نسکافه را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا مواد يکدست شود. همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و نمک را کمک کم روي مواد الک مي کنيم و به کمک ليسک هم مي زنيم تا خمير بدست آيد. خمير را روي سطح آرد پاشي شده به کمک وردنه 2 پر قالب مي زنيم به تعداد زوج. روي نيمي از شيريني ها به کمک برس سفيده زده شده مي ماليم و کمي بادام خرد شده مي پاشيم.سيني فر را به مدت 12 الي 14 دقيقه در طبقه وسط فر از پيش گرم شده با دماي 175 درجه قرار مي دهيم. پس از خنک شدن شيريني ها را دو به دو به کمک عسل جفت مي کنيم و با کمي پودر پسته تزيين مي کنيم

 

 



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:19 ::  نويسنده : m

چاي سبز و توقف سرطان

طي مطالعات انجام شده در جامعه انكولوژي باليني آمريكا مشخص شده عصاره ي چاي سبز ممكن است پيشرفت سرطان خون را با كندي مواجه كند.

اين بيماران تحت درمان هيچ روش خاصي از جمله اشعه درماني يا شيمي درماني نبودند . شركت كنندگان تحت درمان با اين عصاره  با افت قابل توجه سلول هاي سرطاني در خون خود مواجه شدند



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:18 ::  نويسنده : m

روغن نارگيل در درمان آلزايمر معجزه مي كند.

تحقيقات انجام شده بر روي افراد مبتلا به آلزايمر ،نشان مي دهد افرادي كه در برنامه غذايي خود از روغن نارگيل دو بار در روز استفاده مي كنند پس از دو هفته رو به بهبودي مي روند.اين افراد پس از 37 روز وضوح بيشتري از كارهاي انجام گرفته خود داشته اند و آنها هر روز صبح شاد،هوشيار و با انرژي تر از گذشته بوده و مي توانستند با تمركز كردن كارهاي خود را انجام دهند.با گذشت يك سال اين زوال عقلي را تا جايي عقب راندند كه مي توانستند مطالب را در حافظه كوتاه مدت خود ذخيره كنند و قدرت درك مطلب آنها اغلب ،حتي مطالعات روزمره خود را با جزييات دقيق آن مي توانستند به خاطر بياورند.



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:14 ::  نويسنده : m

پيش گيري از گرفتگي رگها با فلفل دلمه اي

 

فلفل دلمه اي حاوي اسيد فوليك است و اين ويتامين از گرفتگي رگها و بروز بيماريهاي قلبي به خصوص در بيماران ديابتي جلوگيري مي كند .

شما مي توانيد فلفل دلمه اي را به صورت خام در سالاد خرد كنيد و بلافاصله بعد از خرد كردن ،آن را مصرف كنيد .زيرا   ويتامين Cوقتي در معرض هوا قرار بگيرد (با خرد كردن)از بين مي رود.



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:13 ::  نويسنده : m

محققان می گویند:دارچین در بهبود افت خلق و بالا بردن روحیه نقش به سزایی دارد



ادامه مطلب ...


سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:12 ::  نويسنده : m
 

خوردن لبنیات به دلیل داشتن لیزین ،ویتامین Bو آهن سبب می شود که افراد دچار تبخال نشوند.البته این ویتامین ها در موارد دیگری از جمله سیب زمینی و کرفس نیز یافت می شود ،اما درصد آن در لبنیات بیشتر است ،به طور کلی تبخال هم به صورت ارثی و هم به صورت اکتسابی بر لب بسیاری از افراد ظاهر می شود که با درد و خونریزی موضعی و عفونت همراه است.پزشکان اعتقاد دارند،علاوه بر ارثی بودن ،کمبود ویتامینBوآهن و لیزین و همچنین استرس،نگرانی ،ترس ،هیجان و تب شدید نیز موجب تبخال می شود.پزشکان توصیه می کنند برای جلوگیری از ظهور تبخال و همچنین درمان سریع تر آن از شیر کم چرب استفاده کنید.



سه شنبه 7 تير 1390برچسب:خواص مواد, :: 19:11 ::  نويسنده : m
 

انگور میوه ای است بهشتی كه شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسانگور میوه ای است بهشتی كه شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است
هر شخصی باید در روز انگور میل كند زیرا میوه ای ضد عفونی كننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می كنند . هم چنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست ، عوارض رماتیسم ، كم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند .



درباره وبلاگ


با سلام خدمت شما یاران همیشگی وبلاگ دنیا از این که این وبلاگ را انتخاب کرده اید از شما متشکرم.در این وبلاگ سعی شده تا از همه ی موضوعات مطالبی مفید قرار بگیرد.امیدوار هستم تا مورد پسند شما واقع شود و از شما دوستان تقاضا دارم تا نظرات خود را در جهت بهتر شدن این وب در اختیار من بگذارید. با تشکر
آخرین مطالب
نويسندگان
m


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 44
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 44
بازدید ماه : 594
بازدید کل : 45157
تعداد مطالب : 125
تعداد نظرات : 28
تعداد آنلاین : 1





برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

فال امروز

Pichak go Up
تماس با ما
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت